۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۲۱

پس از گذشت بیش از سه سال؛

پیش نویس سند ملی آموزش و پرورش به شورای عالی این وزارتخانه می‌رود

پیش نویس سند ملی آموزش و پرورش به شورای عالی این وزارتخانه می‌رود

دبیرکل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: پیش نویس سند ملی آموزش و پرورش تا پایان خردادماه برای تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش می رود.

مهدی نوید ادهم در گفتگو با خبرنگار مهر از تدوین نهایی پیش نویس سند ملی آموزش و پرورش خبر داد و افزود: این پیش نویس شامل مبانی نظری سند در فلسفه رسمی و عمومی تربیت جمهوری اسلامی ایران است که آن را برای مطالعه در اختیار تعدادی از صاحبنظران تعلیم و تربیت قرار داده ایم تا بتوانیم با استفاده از نظرات آنها پیش نویس را در شورای عالی وزارت آموزش و پرورش تصویب کنیم.

وی با بیان اینکه تدوین سند ملی آموزش و پرورش با تصویب شورای عالی این وزارتخانه، از نیمه دوم سال 83 آغاز شده است، اظهار داشت: طبق مصوبه شورای عالی ، تدوین این سند به عهده سازمان پژوهش و برنامه ریزی گذاشته شد.

معاون سابق سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش  ادامه داد: در ابتدای کار که بنده مسئولیت تدوین این سند را قبول کردم بخش مطالعاتی با 85 تحقیق در تمام زمینه های مرتبط به تعلیم و تربیت اعم از عوامل محیطی و درونی آموزش و پرورش، روش تدریس، نیروی انسانی، کتب درسی و .... را آغاز کردیم که بعد از جمع آوری کلیه منابع، مطالعات تطبیقی را طی مدت زمان طولانی انجام دادیم.

وی به تشکیل 31 کمیته استانی برای تدوین این سند اشاره کرد و اظهار داشت: این کمیته ها فعالیتشان را براساس آمایش سرزمین انجام و پیش نویس اولیه خود را طی سال گذشته ارائه داده اند.

نوید ادهم در پاسخ به این انتقاد که چرا نتایج اولیه تدوین این سند هنوز مشخص نشده است و تاریخ های مختلفی برای ارائه نهایی آن طی سالهای گذشته عنوان شده ، گفت: تغییر وزرای آموزش و پرورش ، تدوین درس ملی را متوقف نکرد ولی باعث تاخیرهای مکرر در طراحی آن طی این سال ها شده است.

دبیر شورای عالی وزارت آموزش و پرورش  درخصوص پشتوانه اجرایی این سند در نظام آموزشی کشورافزود: در نظر داریم بخشی از این سند را در شورای عالی انقلاب فرهنگی یا دولت تصویب کنیم تا در اجرای آن خللی وارد نشود.

وی با بیان اینکه سند ملی آموزش و پرورش موجب انسجام محتوایی در کلیه برنامه های این وزارتخانه بزرگ می شود، افزود: این سند چراغ راهنما در سیاست گذاری های عمده نظام آموزشی است.

کد خبر 687791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha